PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/peisovner-med-ny-komfort-og-full-kontroll-over-varmen-23963

Peisovner med ny komfort og full kontroll over varmen

Press release oktober 5, 2017 Varme Peisovne

De nye Lotus Prestige-modellene kombinerer et stilrent design med større komfort og helt nøyaktig varmestyring

1265 1 Prestige Basic Miljoe

Nå blir den avstressende kosen med å sitte og se inn i flammene og varme seg foran peisovnen enda mer komfortabel. De nye Prestige Basic og Basic S-modellene fra den danske produsenten Lotus lanseres med en rekke forbedringer som kan føles hver gang du fyrer opp.

Nøyaktig luftregulering styrer varmen
En av de kjente utfordringene ved å være «fyrvokter» er at forbrenningen kan utvikle seg så raskt at varmen i rommet blir for høy. Ovnen brenner nesten for godt og kan være vanskelig å dempe. Dette har Lotus løst med Comfort Air Control, som er standard i de nye modellene.

Med et luftspjeld med forskjellige trinn er det lett å regulere luftstrømmen og få en helt jevn varme. Systemets mange trinn gir en nøyaktig styring av varmen, som gjør at man unngår å fyre for kraftig - bruke for mye brensel - og få det for varmt. Selve håndtaket på luftspjeldet er dekket med silikon, så det er behagelig å holde i og bruke, uavhengig av ovnstemperaturen.

Slank og komplett design til moderne innretning
På designsiden beholder Prestige-modellene det slanke utseendet som Lotus er kjent for. Den daglige betjeningen er forenklet med et nytt håndtak og det nye lukkesystemet, Lotus Soft Close. Her «låser» døren seg selv når den lukkes lett inntil.

Samtidig er topplaten støpt i ny form som gjør at peis-ovnene har fått et mer komplett utseende. Det stilrene designet passer godt med moderne interiører og kan understrekes ved å velge en dør til det åpne vedrommet.

De nye Lotus Prestige peis-ovnene finnes i stål, kleberstein og Indian Night og er sett priset fra NRK 16 995,-.

Mer informasjon og nærmeste forhandler finner du på www.lotusstoves.com

Subjects


Varme Peisovne