PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/nyt-saat-viinikellarin-keitti%C3%B6%C3%B6si-27376

Nyt saat viinikellarin keittiöösi

Press release January 5, 2023 Thermex Winemex Viinikaapin

Uusi, kahden jäähdytysalueen viinikaappi asennettavaksi suoraan 60cm alakaappiin

Thermex Winemex 30 Environment 300dpi

Nyt saat kaikki viinikellarin edut käden ulottuville. Winemex 30 -viinikaapissa käytetty älykäs tekniikka varmistaa, että hyvät viinit paranevat säilytyksessä entisestään. Tyylikkäästi muotoillun kaapin ominaisuuksiin kuuluvat jäähdytysalueet, optimaalinen sisäilma ja UV-suojaus. Kaappi sopii sijoitettavaksi kaikkiin keittiökaappeihin, joiden korkeus on 70 tai 80cm.

– Tilavaan kaappiin mahtuu peräti 30 viinipulloa, joten se on todellinen vaihtoehto viinikellarille, kertoo Winemex 30, sanoo valmistaja Thermex Scandinavia. – Uusi kaappimme on hiljainen ja kuluttaa vähemmän energiaa kuin tavallinen jääkaappi, sillä 5–12 °C:n ja 12–20 °C:n vyöhykkeet eivät vaadi yhtä paljon jäähdytystä. Lisäksi kaappi on helppokäyttöinen, sillä sen etuosassa on kosketuspainikkeet.

Tekniikka saa aikaan
viinikellarin erityiset olosuhteet

Winemex 30 -viinikaapin lämpötila on tarkasti säädettävissä siten, että olosuhteet saadaan vastaamaan viinikellaria. Esimerkiksi kun punaviiniä halutaan säilyttää pidemmän aikaa, sille ihanteellinen lämpötila on tasaiset 12–14 ˚C. Oikea lämpötila asetetaan vaivattomasti kosketustoiminnolla.

Vastaavasti ilmankosteuden voi asettaa 50–70 prosenttiin, jota korkin pysyminen täydellisenä ja etiketin vahingoittumattomuus edellyttää. Kaapissa on ilmanvaihto ja ilmaa puhdistava hiilisuodatin, mikä estää keittiön aromeja vaikuttamasta viinin makuun. Lasioven UV-suojan ansiosta auringonsäteet eivät myöskään pääse vahingoittamaan viinikokoelmaa.

Pyökkiä, LED-valaistus ja hiljainen ääni

Koska kaapissa on kaksi jäähdytysvyöhykettä, ylä- ja alaosaan voi valita eri lämpötilat – vaikkapa toisen valko- ja kuohuviineille ja toisen punaviineille. Pullot säilytetään kyljellään pyökkisillä hyllyillä. Kaapissa on kiinteä pohja, ja tärinävaimennettu kompressori pitää äänitason alhaisena 38 desibelissä, joka vastaa vaimeaa hurinaa. Toimintoja ohjataan lasioveen sijoitetuilla, valaistuilla kosketuspainikkeilla.

Thermex Winemex 30 on tyylikkään linjakas, korkealaatuinen viinikaappi, joka on valmis integroitavaksi työtason alle tai korkeaan kaappiin. LED-valaistus on paitsi käytännöllinen, myös näyttävä. Asennus tapahtuu yksinkertaisesti liittämällä virtajohto pistorasiaan. Kaappi kuluttaa vain 140 kWh energiaa vuodessa.

Lisätietoja osoitteesta thermex.fi

Subjects


Thermex Winemex Viinikaapin