PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/patenteret-tyverialarm-til-station%C3%A6re-computere-3566

Patenteret tyverialarm til stationære computere

Pressemeddelelse januar 10, 2007 IT

Aagaard Innovation er som de første fremme med en decideret tyverialarm til computeren. Hvis man flytter computeren uden at indtaste en pin-kode, får man en alarmtone på 105 decibel blæst i hovedet.

Safe1
I takt med alt bliver digitaliseret øges risikoen væsentligt, når man blot ved at få stjålet en kasse på nogle få kilo, kan miste alt lige fra arbejde til familiealbums.

Dette sker 50.000 gange om året alene i Danmark eller lidt over 135 gange om dagen!  

Safe'nsoundŽ PC tyverialarm, som produktet hedder, kombinerer de værste ting en tyv kan støde på, nemlig stor opsigt når computeren flyttes uden den korrekte pin-kode og et design som kan modstå groft hærværk.

Brugervenlighed
Tyverialarmen beskytter den stationære computer døgnet rundt og har en meget lang standbytid på over to måneder fra det interne genopladelige batteri.

Produktet har et stilrent design og er nem at betjene via tastaturet på fronten. Tyverialarmen skal blot installeres fysisk, en pin-kode skal vælges og tyverialarmen tilkobles. Derefter skal produktet ikke tilkobles/frakobles medmindre computeren skal flyttes.

Det eneste der behøves for at kunne installere en PC tyverialarm, er en ledig drevplads i computeren selve installationen er simpel og tager ikke lang tid. Safe'nsoundŽ PC tyverialarm er en selvstændig enhed, der ikke kræver specielle computerprogrammer eller avanceret computerudstyr, ligesom alarmen ikke har indvirkning på det eksisterende udstyr i computeren.

Selvom Safe'nsoundŽ PC tyverialarm har mange features, er den vejledende pris kun 549 kr. inkl. moms.

Aagaard Innovation, virksomheden bag Safe'nsoundŽ brandet er en nyere virksomhed, der til dagligt ejes og drives af søskendeparret Mette Aagaard og Morten Aagaard og Teknologisk Innovation under Teknologisk Institut.

Billedetekst:
"PC-tyverialarmen, der effektivt beskytter den stationære computer med en øredøvende alarm"

Kontakter


Emner


IT