PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/elegante-fyldte-p%C3%A5ske%C3%A6g-3710

Elegante fyldte påskeæg

Pressemeddelelse februar 21, 2007 Helse

Konnerup & Co præsenterer dette års påskeæg i en mørk og en lys variant.

Moerk paaskeaeg
Påskeægget præsenteres i en elegant og stilren æske, hvor man tydeligt kan se, at chokoladeskallen er præget med træ mønster. Det mørke påskeæg er lavet af 70 % chokolade fra Saint Dominque, der er let syrlig og frugtig. Og det lyse er lavet af en krydret og mangefacetteret chokolade fra Java.
I påskeægget er der fyldte chokolader en fyrnålpraline og vores æble-balsamico samt mørke eller lyse medianer.
Samtidig introducerer Konnerup & Co en æske med fyldte minisølvæg; Marcipanæg overtrukket med 70 % Saint Dominque chokolade.

Konnerup & Co er et lille familieejet chocolatier. Vi har vore dybe rødder i gastronomien og værdsætter kvalitet frem for kvantitet. Vi tilbyder en unik kvalitet, med fokus på råvarer, smag og friskhed i det færdige produkt. Fra vi har rullet chokoladerne til de er nydt, bør der maksimum gå 2 mdr. Derved bevares duft og aroma bedst.

Chokoladerne bliver trillet i vores ombyggede garage, hvor orden og organisation er en nødvendighed. De friske råvarer; fløde og smør handles på lokale små mejerier, og resten af råvarerne hentes hjem fra de bedste producenter i ind- og udland. Blandt andet importerer vi vores egen chokolade, der bliver lavet på kakaobønner fra bl.a. Tanzania, Cuba og Java.

Kontakter


Emner


Helse